Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

A fost anunţat cel mai bun antrenor al sezonului din Superliga: ”Tehnicianul anului în România!”

Oțelul Galați Publicat pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21550185/1/fcsb-otelul-galati-superliga-superbet-3-12-2023.jpg

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, susţine că Dorinel Munteanu ar trebui să fie privit ca fiind antrenorul anului în Superliga.

Astfel, Vochin a spus că antrenorul se descurcă extraordinar pe banca tehnică a Oţelului Galaţi, ţinând cont de situaţia financiară şi sportivă a clubului.

”Tehnicianul anului în România!” 

”Ce mi se pare că devine o problemă în campionatul României e chiar valoarea antrenorului. Pentru că dacă ajungi să apelezi la astfel de soluţii (n.r. – Tony la Poli Iaşi), înseamnă că valoarea antrenorilor sau încrederea pe care o au patronii în antrenorii români este foarte, foarte mică.

Chiar mă uitam pe transfermarkt.com şi observam ca valoarea loturilor se reflectă exact în poziţia în clasament din momentul ăsta. Mai mult sau mai puţin. Un loc mai sus, unul mai jos. Singura echipă care este într-o discrepanţă între valoarea lotului şi poziţia în clasament şi la care mai adăugăm acum şi performanţa din Cupa României, e Oţelul Galaţi.

Ceea ce mă face pe mine să spun în momentul ăsta că dacă e un antrenor outstanding, excepţional, acela este Dorinel Munteanu. E singurul antrenor care a făcut un lucru excepţional. Cu lotul pe care îl are la dispoziţie să se afle pe o astfel de poziţie. Dacă acum s-ar trage linie, aş spune că antrenorul anului în România e Dorinel Munteanu”, a declarat Andrei Vochin, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele