Ultima oră
Probleme pentru Real Madrid! Endrik s-a accidentat la coapsa dreaptă Probleme pentru Real Madrid! Endrik s-a accidentat la coapsa dreaptă
Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile
Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”

"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21574990/1/bec.jpg

FCSB este noua campioană a României, după ce a învins-o pe Farul, scor 2-1, sâmbătă seară.

O zi mai târziu, CFR Cluj a învins-o pe Sepsi cu acelaşi scor. Laszlo Dioszegi a intrat în direct la Prima Sport, după fluierul final.

Întrebat în cadrul emisiunii Fanatik Superliga dacă l-a felicitat pe Gigi Becali, finanţatorul covăsnenilor a spus că nu a făcut acest lucru.

Dioszegi a explicat prin două argumente de ce nu l-a sunat pe patronul campioanei. În primul rând, acesta a spus că nu are numărul de telefon a lui Becali.

De asemenea, finanţatorul echipei Sepsi a punctat şi că nu vrea să se interpreteze în vreun fel un asemenea gest, având în vedere celebrele acuze lansate de Dan Şucu în direcţia lui Ştefănescu.

"Nu, nu l-am felicitat. Nu am nici numărul lui de telefon. Eu am zis încă din vară că FCSB, anul ăsta, o să câştige campionatul. Nu am numărul lui de telefon, dar FCSB a meritat să câştige campionatul.

Eu nu sunt genul să felicit pe nimeni, pentru simplu fapt că se va spune că: «Am felicitat că nu a jucat Ştefănescu» şi aşa mai departe.

Asta ne mai lipseşte, ca eu să îl felicit pe domnul Becali, că imediat se interpretează că Ştefănescu nu a jucat şi că noi am trântit meciul.

Am să îl felicităm la anul, când am să batem la Sfântu Gheorghe", a declarat Laszlo Dioszegi, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele