Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21579976/1/storck.jpg

Sepsi OSK s-a impus categoric în deplasare, scor 4-1, cu Farul Constanţa, în etapa a opta din play-off. Atacantul slovac Pavol Safranko a marcat trei goluri.

Bernd Storck a declarat că este încântat de prestaţia elevilor săi şi a punctat că urmează să aibă discuţii cu cei din conducerea pentru a continua la cârma formaţiei covăsnene.

”Băieţii au jucat foarte bine. Am vrut foarte mult să câştigăm acest meci şi am reuşit acest lucru. După 1-0, 2-0 am continuat să jucăm. Am ştiut ce trebuie să facem pentru a face faţă unei echipe foarte puternice. Nu le-am dat nicio şansă de a înscrie.

Este uimitor nu doar pentru Safranko, ci şi pentru echipă pentru că ne-am creat aceste ocazii. Nu prea a avut noroc în ultimele partide. Mă bucur pentru el. A meritat să înscrie aceste goluri.

Sunt foarte fericit de cum am arătat, cum i-am presat. Am reuşit să nu îi lăsăm să îşi facă jocul. Am mai jucat bine şi în alte partide. Altă dată am pierdut în ultimul moment. (n.r. viitorul său la Sepsi) Sunt în negocieri cu clubul. Să vedem ce putem aduce. Acum sunt foarte fericit şi vom vedea cum vor decurge negocierile”
, a declarat antrenorul german, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele