Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

Brahim Diaz s-a hotărât! Pentru ce naţională va evolua fotbalistul Realului

Real Madrid Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21520104/1/profimedia-0855637662.jpg

Brahim Diaz a decis că va evolua pentru naţionala Marocului, după ce anterior a jucat pentru cea a Spaniei.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani era eligibil pentru ambele selecţionate, având tatăl marocan şi mama spanioloaică. Deşi s-a zvonit că a luat decizia în urmă cu mai mult timp, Diaz nu a fost convocat la Cupa Africii pe Naţiuni. Acum, jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că decizia finală a fotbalistului este să reprezinte Marocul.

Jucătorul Realului a evoluat pentru naţionalele U17, U19 şi U21 ale Spaniei, iar în 2021 a bifat şi o selecţie la naţionala de seniori, într-un amical cu Lituania.

Brahim Diaz este cotat la 20 de milioane de euro pe Transfermarkt, iar în acest sezon a marcat 8 goluri în 32 de meciuri pentru Real Madrid în toate competiţiile. Diaz a fost cumpărat de formaţia spaniolă în 2019, de la Manchester City, în schimbul sumei de 17 milioane de euro, iar între 2020 şi 2023 a fost împrumutat la AC Milan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele