Ultima oră
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei
Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps
Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu” Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu”
Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi

"Bravo lor că au alergat!". Bergodi, discurs laudativ la adresa puştilor lui Gaz Metan

Sepsi OSK Publicat pe 29 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20690001/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-19-12-2021-3.jpg


Sepsi a bifat victoria de control cu Gaz Metan, 3-1, a revenit în calculele pentru primul loc din play-out, iar Cristiano Bergodi a avut cuvinte de laudă pentru adversari.
 
După 0-8 în Giuleşti, puştii Gazului s-au prezentat mult mai bine în Covasna, iar evoluţia lor a fost apreciată şi de către antrenorul italian al lui Sepsi. Pentru Bergodi, importante sunt punctele care-l apropie de liderul Rapid, dar şi meciul cu Chindia, de etapa viitoare:
 
"Nu e relaxare, am luat trei puncte. Asta e important. Şi am dat şi trei goluri, am avut multe ocazii. Bravo lor că au alergat, capătă din ce în ce mai multă încredere aceşti copii de la Gaz Metan. Între timp, mă bucur şi pentru noi, oricum nu am făcut un meci strălucit, dar important e că am câştigat. 
 
În ambele competiţii încercăm să mergem înainte până la sfârşit, cu succes, cu victorie, dar vedem. Acum avem meci cu Chindia, vedem ce fac şi ei cu Rapid şi după semifinala Cupei. Dar noi avem un obiectiv care poate fi finala Cupei, cu rezultatul din tur, dar ne va fi greu, normal", a declarat tehnicianul italian, după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele