Ultima oră
Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri
Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”

Capăt de drum pentru Academica Clinceni. Cererea de intrare în insolvenţă a fost respinsă

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20752174/1/clinceni.jpg

Final trist de poveste pentru Academica Clinceni, formaţia ce a impresionat în Casa Liga 1 în urmă cu două sezoane. Judecătorul le-a refuzat ilfovenilor cererea de intrare în insolvenţă şi astfel clubul nu mai poate exista sub organizarea actuală.

Edilul din Clinceni a anunţat că se va porni de la 0, cu un nou proiect fotbalistic, din Liga 4 şi a dezvăluit ce nume va purta nouă echipă.

"Am ajuns în situaţia asta nefericită deoarece Tribunalul nu ne-a aprobat intrarea în insolvenţă. Vom intra în faliment şi ne vom înscrie în Liga 4, cu titulatura «Academica LPS Helmut Duckadam»" a declarat primul din Clinceni, Adrian Budeanu, pentru Gazeta Sporturilor.

Lucrurile ar putea fi si mai grave, cei de la Clinceni trebuie să achite datoriile până pe 15 iulie, pentru a evita excluderea din toate competiţiile. Poli Timişoara profită de această situaţie şi rămâne în Liga 2. Bănăţenii au pierdut barajul de menţinere cu FC Braşov, dar oarecum previzibil au primit loc în eşalonul secund.

Liga 2 ar mai putea rămâne fără o echipă, totul depinde de Gaz Metan Mediaş, care are şanse infime să supravieţuiască. Pe plan local s-a format deja o nouă echipă, care a atras un investitor important.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri