Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Carlo Ancelotti nu s-a ferit de cuvinte după egalul cu Bayern Munchen din semifinalele Champions League: ”Intensitatea lipsea!”

Champions League Publicat pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21577490/1/profimedia-0828989544.jpg

Formaţia Bayern Munchen a remizat, marţi seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Real Madrid a condus cu 1-0, prin golul marcat de Vinicius Junior ’24.Bayern a revenit şi a preluat conducerea prin Sane ’53 şi Kane ’57 (penalty).

Scorul final, 2-2, a fost stabilit de Vinicius Junior, în minutul 83, din penalty. 

Partida a fost arbitrată de francezul Clement Turpin. Returul se va disputa la 8 mai.

La finalul meciului, Carlo Ancelotti a oferit mai multe declaraţii. 

”Momentul nostru de slăbiciune a fost începutul reprizei secunde şi atunci am primit două goluri.

Au arătat cea mai bună versiune şi noi nu, dar avem timp să o arătăm miercurea viitoare. Prima repriză am atacat, dar cu puţină intensitate.

A doua repriză când au trecut în faţă pe tabela de marcaj am început să apăsăm puţin mai mult pedala de acceleraţie. Senzaţia a fost că ne simţeam confortabil, dar intensitatea lipsea. Am terminat meciul suficient de bine”, a spus Carlo Ancelotti, după meciul cu Bayern Munchen, potrivit Marca. 

În cealaltă semifinală se întâlnesc Borussia Dortmund şi Paris Saint-Germain. Turul este programat miercur, la Dortmund, iar returul la 7 mai, în Franţa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri