Ultima oră
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei
Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps
Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu” Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu”
Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi
Marele şahist Garry Kasparov, în dialog cu timişorenii. A afirmat că preferă termenul de libertate în loc de democraţie şi a vorbit despre restricţiile regimului comunist Marele şahist Garry Kasparov, în dialog cu timişorenii. A afirmat că preferă termenul de libertate în loc de democraţie şi a vorbit despre restricţiile regimului comunist
Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea” Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea”

Comisia de Disciplină a LFP nu va sancţiona Olympique de Marseille pentru incidentele de la Lyon

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21377894/1/grosso.jpg

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP) nu va sancţiona Olympique de Marseille pentru incidentele de la Lyon, deoarece "au avut loc pe drumul public", a anunţat forul miercuri seară.

"După ce a examinat faptele şi a audiat cele două cluburi", comisia, sesizată de preşedintele LFP, Vincent Labrune, "a constatat că incidentele care au avut loc pe drumul public nu sunt de natură să atragă răspunderea clubului organizator", se arată în comunicat.

"Ca urmare, Comisia nu va lua nicio măsură disciplinară în legătură cu aceste incidente", a adăugat Liga.

Meciul, care nu s-a putut disputa după ce antrenorul lui Lyon, Fabio Grosso, a fost rănit la cap în urma spargerii unui geam al autocarului, a fost amânat până la 6 decembrie, dar locul de desfăşurare a partidei, care a fost subiectul unor tensiuni între cele două cluburi, nu a fost încă stabilit.

Comisia de Disciplină a deschis, de asemenea, o anchetă privind scandările şi gesturile rasiste făcute de fanii lui Lyon în parcarea vizitatorilor stadionului. O decizie este aşteptată pe 22 noiembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri