Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21562116/1/cs-corvinul-1921-hunedoara-fc-voluntari-cupa-romaniei-betano-semifinala-17-04-2024.jpg

Corvinul a învins pe teren propriu, scor 3-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, şi este prima calificată în finala Cupei României.

Hunedorenii vor juca pentru prima oară în istorie finala acestei competiţii.

Alexandru Neacşa (32 de ani) a fost unul din cei mai buni jucători ai partidei. El a reuşit să îşi treacă numele şi pe tabela de scor.

”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună, aşa cum ne spunem noi. E un vis pe care îl aveam încă de la început, greu de atins, dar uitaţi-ne aici.

Pe parcursul meciului am văzut că am spaţiu să intru la interior, pe piciorul meu stâng, am ştiut că dacă mă eliberez acolo şi dacă prind spaţiu o să prind poarta şi eram convins că o să înscriu.

Chiar mă gândeam să vină cât mai repede acel moment. Mă bucur foarte tare că s-a întâmplat, am putut să ne desprindem pe tabelă, la scorul de 1-1 şi cred că acolo s-a jucat această partidă”
, a declarat Neacşa, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele