Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Dan Petrescu revine în forţă. Nu şi-a menajat jucătorii de 1 Mai

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21577682/1/petrescu.jpg

CFR Cluj a anunţat, marţi, revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei.

CFR l-a prezentat pe „Bursuc” într-un mod inedit, printr-un reel pe reţelele de socializare în care apare o doamnă, fană a formaţiei din Gruia, devenită celebră în urma mesajului pe care l-a afişat la meciul cu Inter D'Escaldes, din preliminariile Conference League.

Tehnicianul a început în forţă mandatul, cu un antrenament chiar de 1 Mai, care precede duelul Rapid, chiar din prima zi de Paşte.

”Începem luna în forţă cu primul antrenament al lui Mister după revenirea în Gruia! De 1 mai, sărbătorim prin muncă pentru a fi în cea mai bună formă”, au anunţat ardelenii pe canalul de Youtube.

Dan Petrescu, ultima dată tehnicianul echipei sud-coreene Jeonbuk, a mai antrenat CFR Cluj în perioadele 2017-2018, 2019-2020 şi 2021-2023. Cu echipa clujeană a câştigat de cinci ori campionatul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele