Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”

Rapid Publicat pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21580693/1/romania-u21-armenia-u21-amical-13-10-2023.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

În clasament, Craiova este pe locul 2, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a şasea, cu 29 de puncte.

În acest context, conducătorii Rapidului sunt în căutarea unui nou antrenor care să reabiliteze echipa. În ultimul timp au fost mai multe nume, printre care şi Daniel Pancu.

Fostul mare fotbalist al Rapidului a explicat motivul pentru care îi este imposibil să preia clubul din Giuleşti. Motivul este unul cât se poate de clar. Pancu nu deţine lincenţa Pro, necesară pentru a antrena echipele din Superliga. Până la finalizarea cursurilor, poate antrena doar echipe din Liga 2 sau naţionalele de tineret.

„Eu nu pot fi antrenorul Rapidului. Sunt doar la cursurile pentru obţinerea Licenţei Pro. De unde ştiţi că nu s-a discutat în alte cercuri?

Am primit semnale, vă spun, dar cum am răspuns şi atunci (n.r. în vară), e aceeaşi situaţie. Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem.

Înainte erau derogări. Erai înscris la cursurile pentru obţinerea Licenţei Pro, aveai derogare şi puteai antrena oriunde.

Lucrul ăsta nu se mai poate întâmpla în momentul de faţă. Nu putem antrena decât la Liga 2 sau la echipele naţionale de tineret. Motivul pentru care am spus ’nu’ a fost legat de licenţă. Nu se mai poate, au mai fost cazuri. Burcă, Croitoru au avut oferte din Liga 1 şi nu au mers din cauza asta”, a declarat Daniel Pancu, conform Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele