Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros”

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21566130/1/otelul-galati-universitatea-cluj-play-out-superliga-superbet-21-04-2024.jpg

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Universitatea Cluj, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii.

Într-o repriză în care ambele formaţii au avut câte o ocazie de gol, Frederic Maciel a deschis scorul, în minutul 40, cu un şut la colţul lung. În partea secundă, Cisotti a şutat pe lângă poartă, în minutul 76, iar clujenii nu au reuşit să egaleze, deşi Universitatea a jucat mai multe minute în zece oameni, după eliminarea lui Maciel.

Dorinel Munteanu bifează a doua victorie în patru zile contra ardelenilor. Tehnicianul este foarte mulţumit de atitudinea pe care o etalează elevii săi.

”Nu pot să fiu decât bucuros. Felicit echipa pentru că am avut un program infernal. Ne aşteaptă două meciuri într-o săptămână.

În meciul de joi ne-au pus mult mai multe probleme. Am câştigat meritat. Sper să continuăm seria de rezultate pozitive. Merg pe continuitate. M-am gândit de dimineaţă să fac mai multe schimbări, dar am zis să merg pe continuitate.

Le-am zis clar că le mai dau o şansă celor care au făcut o partidă slabă joi, să îmi demonstreze că merită. A fost o discuţie mai bărbătească în vestiar.

Mă bucur că am luat cele trei puncte. Jocul a fost exact din punct de vedere tactic şi asta ne-a făcut să câştigăm. Maciel este un jucător bun, important pentru echipa noastră. A marcat golul victoriei, dar toată echipa a fost foarte bună”, a spus Munteanu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele