Ultima oră
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris
”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga ”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga
Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”
Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună” Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună”
Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească” Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească”

Eşec dur pentru Boloni în Ligue 1 cu AS Monaco! Metz era condusă cu 3-0 în minutul 15

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 30 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21541713/1/metz-monaco.png

Metz, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren prorpiu, cu scorul de 5-2, de echipa AS Monaco, într-un meci din etapa a 27-a a campionatului Franţei.

Învingătorii au marcat prin Minamino ‘4, Akliouche ’10, Vanderson ’16 şi Balogun ’76, ’87.

Pentru Metz au înscris Diallo ’78 şi Sane ’84.

Tot sâmbătă, Olympique Lyon întâlneşte pe teren propriu Reims.

Partidele Lorient – Brest, Nice – Nantes, Clermont – Toulouse, Le Havre – Montpellier, Strasbourg – Rennes şi Marseille – PSG vor avea loc duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele