Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21570198/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-19-04-2024-2.jpg

Farul Constanţa s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, contra celor de la Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Gică Hagi s-a declarat foarte fericit, după succescul care i-a urcat pe dobrogeni pe locul secund.

”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră. E mai mare presiunea. Când vrei să câştigi, e presiune. Au mentalitate bună acum, stăm bine acum.

Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună. Toată lumea, şi maseurul, şi femeia de serviciu trebuie să meargă în aceeaşi direcţie.

Nu putem să luăm şi meritele adversarului. Am jucat toate meciurile bine, am avut atitudine. De aceea e publicul mulţumit”
, a spus Hagi, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele