Ultima oră
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris
”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga ”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga
Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”

Istvan Kovacs l-a avertizat pe jucătorul Barcelonei înainte de partida cu PSG. Ce i-a transmis

Champions League Publicat pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21562964/2/profimedia-0865398559.jpg

PSG a învins-o pe Barcelona, scor 4-1, marţi seară. În urma acestui succes, formaţia franceză s-a calificat în semifinalele Champions League, unde va da piept cu Borussia Dortmund.

Istvan Kovacs a fost unul dintre protagoniştii principali ai meciului din Spania. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru Barcelona, arbitrul român i-a arătat cartonaşul roşu lui Araujo şi a acordat un penalty pentru PSG la 2-1.

Însă, înainte de startul partidei, centralul român a avut un dialog cu unul dintre jucătorii Barcelonei, căruia i-a spus să fie „inteligent”. Este vorba despre Frenkie de Jong, care era la un galben de suspendare, în cazul în care catalanii ar fi trecut în semifinalele competiţie, relatează Mundo Deportivo.

Discuţia a avut loc pe tunel, chiar înainte ca echipele să intre pe teren, iar Kovacs a vrut să îi sublinieze lui De Jong că ar trebui să aibă grijă, pentru a evita cartonaşul galben. Centralul i-a mai spus că nu va scăpa de cartonaş galben în cazul protestelor sau a unui fault mai dur.

mail-share icon Email
viewscnt