Ultima oră
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară

Jadon Sancho ar putea reveni la Borussia Dortmund sub formă de împrumut

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21448923/1/sancho-united.jpg

Jadon Sancho, exclus din lotul echipei Manchester United, s-ar putea întoarce la Borussia Dortmund sub formă de împrumut în această lună, relatează BBC.

Sancho a refuzat să îşi ceară scuze antrenorului Erik ten Hag pentru o postare pe reţelele de socializare, după ce managerul a spus că absenţa sa la meciul din septembrie de la Arsenal a fost legată de performanţa sa la antrenament.

Extrema engleză, în vârstă de 23 de ani, a respins această afirmaţie şi a spus că a fost transformat într-un ţap ispăşitor.

De atunci, el se antrenează departe de prima echipă.

United l-a cumpărat pe Sancho de la Dortmund pentru 73 de milioane de lire sterline în iulie 2021.

Clubul Bundesliga este dispus să-i ofere lui Sancho posibilitatea unei reveniri în perioada de transfer din ianuarie.

Orice acord ar putea necesita ca United să plătească o parte semnificativă din salariul lui Sancho, având în vedere creşterea semnificativă pe care a primit-o atunci când a semnat pentru Diavolii Roşii.

mail-share icon Email
viewscnt