Ultima oră
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”
Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună” Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună”
Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească” Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească”
FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului
Cristi Balaj, propus la o rivală a CFR-ului: "Este compatibil cu patronul" Cristi Balaj, propus la o rivală a CFR-ului: "Este compatibil cu patronul"
”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan ”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan

Jose Mourinho a uimit pe toată lumea! Răspunsul dat de "The Special One" când a fost rugat să rostească ceva în română

AS Roma Publicat de Tudor Moisa pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21324713/1/mourinho.jpg

Jose Mourinho a oferit un răspuns surprinzător când a fost întrebat ce cuvinte ştie în română.

Antrenorul de la AS Roma a fost în Moldova, joi, pentru partida din Europa League cu Sheriff Tiraspol, încheiată cu victoria echipei sale scor 2-1.

După ce au exista traduceri doar în engkeză şi rusă, Andreea Mîţă, reporter la Federaţia Moldovenească de Fotbal, l-a întrebat pe "The Special One" dacă ştie să spună ceva în limba română.

Mourinho a stârnit zâmbetul celor prezenţi cu răspunsul său.

"Ştiu un singur cuvând, Becali." a spus Mourinho.

Aproape sigur, Mourniho s-a referit la Giovanni Becali. Cei doi sunt prieteni, iar în momentul când impresarul se afla în închisoare, Mourinho a încercat să îl viziteze.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele