Ultima oră
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară

Laszlo Balint, noul antrenor al Petrolului Ploieşti

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21550770/1/laszlo-balint.jpg

FC Voluntari a câştigat clar în deplasare, scor 4-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului.

Pe banca prahovenilor s-a aflat interimarul Florin Stângă, care a avut misiunea de a suplini plecarea lui Florin Pîrvu.

Conducerea celor de la Petrolul nu a suportat situaţia şi a decis să îl schimbe pe Stângă. Cei de la Fanatik scriu că noul antrenor al ”lupilor galbeni” este Laszlo Balint.

În vârstă de 44 de ani, Laszlo Balint era de contract după despărţirea de UTA Arad, pe care a antrenat-o în două rânduri, între 2019 şi  ianuarie 2022, respectiv noiembrie 2022 şi aprilie 2023.

Între cele două mandate la Arad, Balint a mai activat şi la Universitatea Craiova. Pe lângă experienţele recente avute în Superligă, tehnicianul le-a mai antrenat, de-a lungul carierei, pe Unirea Tărlugeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş, Csikszereda, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt