Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

Lovitură în perioada de mercato! Arkadiusz Milik a fost transferat pentru 6,3 milioane de euro

Juventus Publicat pe 22 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21234473/1/milik.jpg

Atacantul polonez Arkadiusz Milik a fost transferat definitiv de la Olympique Marseille la Juventus Torino.

Jucătorul de 29 de ani a fost împrumutat în sezonul trecut la Juventus, iar italienii au dorit transferul definitiv al acestuia şi vor plăti 6,3 milioane de euro clubului francez.

Milik a semnat până în 2026 cu Juventus, unde a marcat 9 goluri în sezonul trecut, în 39 de apariţii oficiale în care a furnizat şi o pasă de gol.

8 milioane de euro este cota de piaţă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, a internaţionalului polonez cu 17 goluri în 69 de selecţii, în prima reprezentativă a ţării sale. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele