Ultima oră
Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova
Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda
”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători ”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins
Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu” Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu”

Maurizio Sarri, foarte supărat pe condiţiile din Gruia. ”Terenul a fost impracticabil”

Lazio Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/21029926/1/cfr-cluj-ss-lazio-uefa-europa-conference-league-23-02-2023.jpg

CFR Cluj a fost eliminată de formaţia Lazio Roma, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, scor 0-0.

În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

Deşi s-a calificat mai departe, Maurizio Sarii a fost supărat la finalul partidei. Reputatul tehnician italian s-a declarat revoltat de starea gazonului din Gruia.

"Meciul a fost imposibil de jucat, aşa că ne-am descurcat într-un sport similar fotbalului, pentru că nu a fost fotbal şi am ţinut de rezultat. Terenul a fost impracticabil.

Când mâ gândesc la UEFA, mă gândesc la respect. Cei de acolo nu au niciun respect pentru fotbal şi pentru jucători, din moment ce aprobă disputarea meciurilor pe asemenea de terenuri.

A fost un sport cu mici urme de fotbal. (n.r. despre rezultatul final) Ne pare rău că nu am câştigat"
, a spus Sarri, conform celor de la Corriere dello Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele