Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire”

FCSB Publicat pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21577059/1/mihais.jpg

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană.

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

În viitorul sezon, formaţia bucureşteană va evolua în preliminariile UEFA Champions League. În acest context, roş-albaştri încep pregătirile atât de plan fotbalistic, cât şi pe plan organizaţional.

MM Stoica i-a dat răspunsul lui Tudorel Stoica

Este ştiut că Tudorel Stoica, unul dintre fotbaliştii de bază ai celor de la Steaua, mai ales în sezonul în care s-a câştigat Cupa Campionilor Europeni, 7 mai 1986, s-a declarat susţinător al formaţiei CSA Steaua în războiul pe care îl poartă cu FCSB.

Tudorel Stoica a declarat că trupa patronată de Gigi Becali nu are cum să sărbătorească titlul 27, iar MM Stoica a venit o replică vehementă prin intermediul reţelelor de socializare.

„Trăieşti o mare dezamăgire când descoperi că oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total.

Tudorel Stoica spune că echipa noastră n-a jucat cine ştie ce. Tot Tudorel Stoica spune că nu se uita la meciurile noastre pentru că… nu existam. S-a uitat spre final, când a sperat că se va întâmpla ceva. S-a întâmplat.

Cu toate astea, pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei şi - alături de Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu - fotbalistul pentru care am devenit suporterul acestei superechipe.

Toate aceste sentimente sunt amplificate de o pornire de patriotism local. Până la urmă, un gălăţean a purtat banderola în cel mai strălucitor sezon european din istoria fotbalului românesc.

P.S. Din fotografie reiese faptul că această echipă… există!”, este mesajul postat de MM Stoica, pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Stoica (@mm_stoica)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele