Ultima oră
Golgheterul lui Sepsi a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună” Golgheterul lui Sepsi a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună”
Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească” Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească”
FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului
Cristi Balaj, propus la o rivală a CFR-ului: "Este compatibil cu patronul" Cristi Balaj, propus la o rivală a CFR-ului: "Este compatibil cu patronul"
”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan ”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan
”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni ”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni

Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21571629/1/niculescu-fb-5.jpg

Perechea Monica Niculescu/Alycia Parks (România/SUA) a fost eliminată, joi, în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open.

Niculescu şi colega sa au fost învinse de echipa chineză Xinyu Wang/Saisai Zheng, scor 6-1, 6-3, într-o oră şi patru minute.

Pentru participarea în primul tur, Monica Niculescu şi Alycia Parks au obţinut 16.320 de euro şi 10 puncte.

Niculescu a fost singura româncă de pe tabloul de dublu.

La simplu, Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur şi Irina Begu în turul doi.  Sorana Cîrstea este calificată în turul trei, iar Jaqueline Cristian este în turul doi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele