Ultima oră
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei
Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps
Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu” Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu”
Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi
Marele şahist Garry Kasparov, în dialog cu timişorenii. A afirmat că preferă termenul de libertate în loc de democraţie şi a vorbit despre restricţiile regimului comunist Marele şahist Garry Kasparov, în dialog cu timişorenii. A afirmat că preferă termenul de libertate în loc de democraţie şi a vorbit despre restricţiile regimului comunist

NEWS ALERT | Ce lovitură pentru Real Madrid! Titularul s-a accidentat şi ar putea lipsi până la sfârşitul sezonului

Real Madrid Publicat pe 19 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21529310/1/419265476-928582775299359-5184532491731482465-n.jpg

Revenit la antrenamente din 21 februarie, portarul belgian Thibaut Courtois a suferit o ruptură de menisc medial la genunchiul drept, după cum a confirmat clubul Real Madrid într-un comunicat de presă.

"În urma testelor efectuate astăzi asupra jucătorului nostru Thibaut Courtois, acesta a fost diagnosticat cu o rupturp de menisc intern le genunchiul drept. Accidentarea a survenit în timpul antrenamentului de astăzi" , a fost comunicatul medical emis de Real Madrid după ce portarul a părăsit antrenamentul de marţi în lacrimi.

În timp ce Real nu a precizat cât timp va fi indisponibil, jurnalistul italian de specialitate Fabrizio Romano vorbeşte despre o absenţă de două luni.

Potrivit presei spaniole, Courtois ar putea fi supus şi unei intervenţii chirurgicale. Sezonul său, care nu a început niciodată cu adevărat, s-a încheiat.

El revenise la antrenament după o absenţă de şapte luni din cauza unei accidentări la genunchiul stâng.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele