Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Novak Djokovici s-a despărţit de încă un membru al stafului său

Tenis Publicat pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21577597/1/ndj.jpg

Novak Djokovici a anunţat, într-un mesaj postat pe Instagram, că a pus capăt colaborării cu preparatorul său fizic, italianul Marco Panichi.

La o lună după ce a pus capăt colaborării cu antrenorul Goran Ivanisevici, Novak Djokovici a anunţat că pune capăt colaborării cu Panichi.

În postarea de pe Instagram, el a amintit de "anii incredibili de colaborare", adăugând că împreună au "ajuns în vârf, au câştigat titluri, au doborât recorduri".

În mulţumirile sale, el îl citează chiar pe fostul său antrenor: "Grazie Romanista (aşa cum îţi spune Goran) pentru toată energia, efortul şi timpul pe care le-ai investit pentru a mă face cel mai bun jucător şi cea mai bună persoană care puteam fi".

Este o nouă schimbare în staful lui Nole, care, pe lângă Goran Ivanisevici, s-a despărţit deja de agentul său Edoardo Artaldi şi de directorul de comunicare Elena Cappellaro, în septembrie anul trecut. Antrenorul croat a justificat această despărţire explicând că "nu există un motiv "real". Unul dintre motive este mai degrabă un sentiment de saturaţie, de oboseală; "aceşti cinci ani au fost foarte dificili şi intens". 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele