Ultima oră
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei
Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps
Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu” Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu”
Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi

"Nu îmi pasă cine eşti". Thierry Henry a reacţionat după ce Xavi l-a criticat pe Istvan Kovacs

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21561403/1/asmonacocom.jpg

PSG a învins-o pe Barcelona, scor 4-1, marţi seară.

În urma acestui succes, formaţia franceză s-a calificat în semifinalele Champions League, unde va da piept cu Borussia Dortmund.

Istvan Kovacs a fost unul dintre protagoniştii principali ai meciului din Spania. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru Barcelona, arbitrul român i-a acordat cartonaşul roşu lui Araujo. 

Kovacs a fost luat în colimator de Xavi, tehnicianul Barcelonei, care a fost şi el eliminat, în minutul 56.

Thierry Henry a reacţionat după acuzele lansate de Xavi şi a punctat că deciziile luate de Istvan Kovacs au fost cele corecte.

De asemenea, fostul atacant a spus că panica a fost motivul principal pentru care Barcelona a fost eliminată.

"Barcelona a meritat să joace în 10 oameni. Penaltiul a fost penalti. Asta nu înseamnă că trebuie să primeşti acele goluri.

Golurile pe care le-au primit nu au venit pentru că au jucat în 10 oameni. Au venit pentru că au început să se panicheze. Nu poţi să câştigi un trofeu sau să fi campion atunci când te panichezi, nu îmi pasă cine eşti", a spus Thierry Henry, citat de BBC.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri