Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile

Premier League Publicat pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21579261/1/tonali-1.jpg

Mijlocaşul echipei Newcastle, Sandro Tonali, a primit o interdicţie de două luni cu suspendare, după ce a recunoscut că a încălcat regulile federaţiei engleze privind pariurile, relatează bbc.com.

Italianul în vârstă de 23 de ani nu va ispăşi această interdicţie dacă nu va comite alte abateri până la sfârşitul sezonului viitor.

El ispăşeşte deja o sancţiune de 10 luni, până în august, pentru abateri comise în perioada petrecută în Italia.

Tonali a fost acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal (FA) în martie şi a recunoscut că a plasat între 40 şi 50 de pariuri pe fotbal după ce s-a alăturat echipei Newcastle de la AC Milan în iulie anul trecut, inclusiv patru pariuri pe rezultatele echipei Newcastle.

FA a precizat că banii plasaţi pe pariurile lui Tonali, care a fost de asemenea amendat cu 20.000 de lire sterline, ar fi fost "cu mult peste 100.000 de euro" (85.600 de lire sterline).

Cele patru pariuri ale lui Tonali pe Newcastle au fost toate în favoarea victoriei echipei sale, a precizat FA. El a jucat în trei dintre cele patru meciuri.

Newcastle a precizat că Tonali "continuă să urmeze un plan terapeutic şi un program educaţional cu sprijinul total al clubului şi va continua să se antreneze cu colegii săi de echipă".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele