Ultima oră
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager
Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey
”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua ”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua

Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21584155/1/universitatea-craiova-otelul-galati-cupa-romaniei-betano-4-04-2024.jpg

Alexandru Mitriţă a revenit la Universitatea Craiova în vara anului 2023, după ce a mai trecut pe la New York City, Al Ahli, PAOK şi Al-Raed.

Atacantul oltenilor a impresionat în acest sezon în care a reuşit să marcheze 13 goluri şi a livrat 11 pase decisive în 33 de partide. În acest context, Mitriţă a intrat în vizorul mai multor echipe, chiar şi al FCSB-ului. 

Patronul clublui din Bănie a fost întrebat despre o posibilă plecare a lui Alexandru Mitriţă, iar răspunsul acestuia a dat de înţeles că mutarea ar putea avea loc, în cazul în care va primi o ofertă convenabilă.

(n.r.-”Pleacă Alex Mitriţă?”) ”Dacă există o ofertă bună pentru jucători, vor pleca. Noi plecăm de la premisa că avem toţi jucătorii cu noi. Pe poziţia de număr 10 avem Houri şi Mitriţă. Trebuie să fii pregătit, să ai rezervă” , a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

  • Alexandru Mitriţă mai are contract valabil până în vara anului 2026
  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a atacantului 

Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru a făcut o radiografie a fotbalului românesc şi a oferit un pronostic optimist. Omul de afaceri speră că în câţiva ani România să aibă din nou o echipă în grupele Ligii Campionilor.

Rotaru visează ca acel club să fie chiar Universitatea Craiova.

 

„Cred că o echipă românească va putea juca în următorii 5-6 ani în grupele Champions League cu o strategie foarte bine pusă la punct. Sperăm să fim noi ăia, dar în acest moment nu poţi să pui obiectiv unui antrenor român la o echipă românească grupele Champions League.

Trebuie luate pas cu pas. Un Conference League, un Europa League, iar după doi-trei ani de zile, cu un culoar favorabil, grupele Champions League. Noi am ratat grupele Conference League pentru că am avut ghinion.

Am luat roşu când am dominat clar. Am condus acolo în minutul 105, apoi am pierdut la penalty-uri. Bineînţeles că putem lua titlul cu Costel Gâlcă. Universitatea Craiova va sta bine cu Costel Gâlcă”
, a spus patronul oltenilor, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri