Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21579816/2/ucj.jpg

”U” Cluj primeşte vizita lui Dinamo, sâmbătă, de la ora 20:00, într-un meci ce face parte parte din cadrul etapei cu numărul 8 din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

Ioan Ovidiu Sabău a surprins la conferinţa de presă. Acesta a dezvăluit că are informaţii care atestă că zvonurile cu privire la faptul că Marius Şumudică i-ar putea lua locul sunt adevărate.

Preşedintele clubului, Radu Constantea a anunţat la Fotbal Show că nu se pune problema ca Ioan Ovidiu Sabău să fie schimbat. Oficialul a anunţat că se caută încă o persoană în conducere.

”Este o declaraţie din punctul meu de vedere puţin neinspirată. Nu se pune problema să fie schimbat. Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv de locurile 7-9.

Suntem în obietiv, nu văd rostul acelei declaraţii. Repet, niciodată nu ne-am gândit de când a venit şi de când a plecat Neluţu Sabău să aducem alt antrenor.

S-a început strategia pentru noul sezon, s-a discutat cu el. A fost făcut planul de cantonament pentru vară. (n.r. dacă s-a discutat aducerea lui Dani Coman) Nu vrem să renunţăm la nimeni, nici la directorul sportiv. Vrem să trecem la următorul nivel şi asta înseamnă să aduci oameni noi.

Coman este o soluţie, cu care am discutat acum doi ani, dar am discutat şi cu alte persoane care au activat la cluburi din ţară şi afară. Căutăm pe cineva să răspundă de zona sportivă, pe modelul cluburilor din Germania”
, a spus Constantea, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele