Ultima oră
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat

Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21574703/1/ss-lazio-roma-cfr-cluj-europa-conference-league-16-02-2023.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii. Covăsnenii au avut doi jucători eliminaţi în prima repriză.

Patronul Nelu Varga a anunţat la Digi Sport că Dan Petrescu îşi va grăbi revenirea şi va conduce antrenamentul echipei de luni.

Urmează o campanie amplă de transferuri

Mai mult decât atât, Neluţu Varga este gata să îi facă pe plac tehnciainului şi să aducă în Ardeal jucători în valoare de 8 milioane de euro.

Pe lângă veniri, la fosta campioană vor exista şi plecări, iar două vedete sunt pe cale să îşi facă bagajele.

Conform sport.ro, Panagiotis Tachtsidis şi Omar El Kaddouri nu intră în calculele lui Petrescu, din cauza salariilor mari pe care cei doi le încasează la CFR Cluj.

Totuşi, un alt motiv ar putea fi şi indisciplina pe care cei doi au arătat-o de la venirea în România.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele