Ultima oră
Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri
Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”

Reece James, căpitanul lui Chelsea, a fost operat la ischiogambieri. ”Recuperarea a început, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental”

Chelsea Publicat pe 22 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21434899/1/reece.png

Absent la începutul sezonului din cauza unei probleme la ischiogambieri şi după ce a suferit o recidivă la începutul lunii, la meciul cu Everton (0-2), căpitanul echipei Chelsea, Reece James, a fost supus, joi, unei intervenţii chirurgicale pentru a rezolva această problemă recurentă.

"Lumea fotbalului ştia că sunt accidentat, dar intervenţia a durat ceva mai mult pentru a găsi cea mai bună soluţie", a scris căpitanul echipei Chelsea pe Instagram. "Am fost operat astăzi pentru a încerca să rezolv problema mea recurentă la ischiogambieri. Recuperarea a început, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental".

Internaţionalul englez (24 de ani, 16 selecţii) a ratat 300 de meciuri în ultimele trei sezoane din cauza acestei probleme.

Durata indisponibilităţii sale nu a fost anunţată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele