Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21583418/1/liga-1.jpg

UTA Arad a trecut pe teren propriu, 3-1, de FCU Craiova, în etapa a opta a play-out-ul Superligii.

Cei de la FCU nu sunt siguri că scapă de retrogradarea directă nici dacă bat în ultima etapă, situaţie ce părea de neconceput la start de sezon. Formaţia patronată de Adrian Mititelu era cotată cu şanse bune la un loc de play-off, nicidecum să pice în Liga 2.

Răzvan Pleşca este uluit de situaţia în care a ajuns FCU. Analistul TV a vorbit la Prima Liga despre postura echipei şi a punctat că nu antrenorul Eugen Trică este vinovat.

În schimb, Pleşca a avut cuvinte de laudă pentru Sepsi şi atacantul slovac Pavol Safranko, pe care îl vede transferat la vară la CFR Cluj.

”E dezamăgirea etapei şi a acestui campionat. S-au prezentat lamentabil. Chiar nu e vina lui Eugen Trică. Sunt acolo nişte jucători maturi şi valoroşi.

Sigur ar fi cea mai valoroasă echipă care retrogradează din ultimii ani. În schimb, Sepsi a fost performera etapei, cu Safranko care a reuşit un hattrick într-o repriză.

(n.r. la ce echipă l-ar vedea) La CFR! E un jucător care se pliază pe stilul lui Dan Petrescu. Are şi fizic. Poate să fie ultima lui şansă să joace în cupele europene”
, a explicat fostul portar, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele