Ultima oră
Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile
Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”

Simone Tempestini a câştigat prima etapă a Campionatului European de Raliuri

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21558862/1/tempestini.jpg

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Škoda Fabia RS Rally2) a câştigat, duminică, Raliul Ungariei, prima etapă a Campionatului European de Raliuri.

“Este o senzaţie extraordinară", a declarat Tempestini, de opt ori câştigător al campionatului României, în vârstă de 29 de ani. "Am făcut un raliu foarte bun, a fost perfect şi sunt foarte fericit pentru că este primul meu raliu cu această maşină în ERC şi ea câştigă. Este foarte frumos, sunt foarte fericit."

Pe locul doi a terminat echipajul din Franţa Mathieu Franceschi/Andy Malfoy, iar pe trei a terminat echipajul Miklos Csomos/Attila Nagy, din Ungaria.

Mai concurează în Campionatul European Bogdan Cozma, alături de copilotul Ditte Kammersgaard, din Danemarca. Cei doi au terminat prima etapă pe locul 17.

Etaa următoare, Raliul Insulelor Canare, va avea loc la 2 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele