Ultima oră
Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest
Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi
Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris

Transfer interesant din Casa Liga 1. Cascini a plecat în Bolivia!

Academica Clinceni Publicat pe 1 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20658971/1/bc.jpg


Transfer interesant din Casa Liga 1! Argentinianul Juan Bautista Cascini (24 de ani) a plecat de la Academica Clinceni şi a semnat cu The Strongest, echipă din Bolivia calificată în grupele Copei Libertadores.
 
Sud-americanul a scăpat, în sfârşit, de problemele financiare de la clubul din Ilfov şi a decis să părăsească România după trei ani petrecuţi în Casa Liga 1. Pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri din Bolivia, Cascini a acceptat oferta celor de la The Strongest, club din capitala La Paz, care a terminat ultima ediţie a campionatului din Bolivia pe locul al treilea.
 
The Strongest are 12 titluri ale Boliviei în palmares, iar în această ediţie a Ligii Campionilor a nimerit într-o grupă cu Athletico Paranaense (Brazilia), Libertad Asuncion (Paraguay) şi Caracas (Venezuela).
 
Cotat la 550.000 de euro, Cascini a fost de departe cel mai bun jucător al Academicii Clinceni în acest sezon, marcând de şapte ori şi oferind o pasă decisivă în 19 meciuri jucate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri