Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21580796/1/dinamo.jpg

Dinamo se zbate să rămână în Superligă. Formaţia bucureşteană îşi joacă supravieţuirea, sâmbătă, de la 20:00, împotriva Universităţii Cluj. Meciul este în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Răzvan Pleşca a dezvăluit o situaţie incredibilă din sânul trupei din "Ştefan cel Mare". Fostul portar a declarat, în cadrul emisiunii Fotbal Show, că mai mulţi jucători străini "s-au dat loviţi" în urmă cu două sezoane, atunci când Dinamo a retrogradat în liga secundă. De asemenea, fostul portar este de părere că la fel se va întâmpla şi acum, înaintea ultimei etape.

"La precedenta retrogradare era Dusan Uhrin antrenor. Vorbeam cu cineva din staff-ul lui şi bineînţeles că înainte de barajul cu "U" Cluj mulţi jucători străini "s-au dat loviţi". Nu vrea nimeni să stea, să fie certat după ultima etapă, mai ales dacă eşti străin. De ce să îi înjure suporterii? Sau mai sunt şi fricoşi, să nu se ajungă la altceva.

Şi la precedenta retrogradare ...  au fost înjuraţi Torje, Cosmin Matei, Eşanu. Ei au rămas să lupte până la final, că ceilalţi erau deja în vacanţă şi cred că la fel va fi şi acum, înainte de ultima etapă", a spus Răzvan Pleşca, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele