Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”

Echipa nationala Publicat pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21580489/1/columbia-romania-amical-26-03-2024.jpg

Marius Şumudică îl vede titular pe Florin Niţă la Euro, în faţa lui Horaţiu Moldovan.

Antrenorul român a vorbit despre alegerile pe care le are de făcut Edi Iordănescu pentru EURO 2024, iar la capitolul portarului titular este de părere că Niţă i-a luat faţa lui Moldovan în acest moment.

„Niţă e numărul 1 de departe. E al doilea după Muslera în Turcia. Nu există, cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar săracul nu apară. În momentul în care nu aperi, nu mai ai... Din punctul meu de vedere, Florin Niţă e numărul 1.

N-ai voie, apără meci de meci, are în faţă numai atacanţi de valoare cu care se va întâlni probabil la EURO. Mi-a scos nişte mingi pe la Galatasaray, am pierdut în minutul 90 la ei acasă, cu 50.000 de oameni. La Fener ne-a bătut în minutul 85, n-am văzut în viaţa mea.

Un caracter cum n-am întâlnit în viaţa mea. Îl iubea tot clubul, tot oraşul. Să ajungi să strige un stadion întreg numele unui portar, enorm.

Se termină meciul, a două zi făceam recuperare imediat. Faci recuperare mai devreme, după ce faci un efort, o faci cât mai devreme. El făcea antrenament cu cei care nu jucaseră, 100%. Când mă strângea în braţe am zis că îmi rupea oasele, n-am văzut în viaţa mea aşa vână. Aţos, nicio accidentare”, a spus Marius Şumudică, pentru Fanatik.

Niţă a ajuns la Gaziantep în septembrie 2023, după ce a fost dorit chiar de Marius Şumudică şi este portarul titular al formaţiei din Turcia, chiar şi după plecarea lui „Şumi”.

De cealaltă parte, Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Atletico Madrid, iar ultimul său meci jucat este amicalul cu Columbia, de la finalul lunii martie. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri