Ultima oră
Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile
Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”

VIDEO | AC Milan s-a impus la limită în deplasarea de la Monza, 1-0. Tătăruşanu a fost aproape de autogol

AC Milan Publicat pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21023372/1/fpramx1xsaeosba.jpg

AC Milan s-a impus la limită în deplasarea de la Monza, 1-0, după o partidă echilibrată. Tătăruşanu a fost aproape de autogol.

”Diavolii milanezi” au deschis scorul prin Messias, în urma unei execuţii superbe din întoarcere a brazilianului, în minutul 31. Monza a avut mai multe şanse de a egala, dar Tătăruşanu a securizat poarta ”rossonerilor”.

Acelaşi Tătăruşanu a fost aproape de un autogol ghinionist la şutul lui Patrick Ciurria, care a lovit bara şi apoi a ricoşat în spatele portarului român. 

AC Milan a ajuns la trei victorii consecutive cu 1-0 şi a urcat pe locul 3 în Serie A.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele