Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21506805/2/pop.jpg

CFR Cluj a remizat în deplasare, 2-2, cu Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 28-a din Superligă. Moldovenii au stabilit scorul final din penalty, în minutul 90+6.

Alex Pop a marcat un gol superb din lovitură liberă, iar la final a explicat că o astfel de reuşită se poate materializa extrem de rar.

”A fost un şut care îţi intră o dată la 100 de ani. Important este că nu am pierdut. Cred că meritam mai mult în acest meci. Ne-au dat gol la prima fază fixă. A fost un corner, o respingere şi nu am mai putut să fac nimic.

A fost un şut care îţi intră o dată la 100 de execuţii. Am avut încredere tot timpul chiar şi după meciul cu Dinamo, când am lăsat de dorit ca joc. Ne batem de la egal la egal cu oricine.

(n.r. dacă a fost felicitat de Dorinel Munteanu) Nu am apucat să vorbesc cu Dorinel Munteanu. Când am ajuns în vestiar, şedinţa se terminase. Cred că şi el şi-ar fi dorit mai mult. Nu ştiu dacă este 100% mândru”, a spus jucătorul moldovenilor, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele