Ultima oră
”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga ”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga
Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”
Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună” Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună”
Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească” Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească”
FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului

VIDEO | Cursă nebună în Portugalia! Jorge Martin a profitat de problemele marilor rivali şi s-a impus

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21534492/2/martin.jpg

Pilotul spaniol Jorge Martin a câştigat duminică Marele Premiu al Portugaliei la MotoGP.

Pornit din a treia poziţie a grilei de start, Jorge Martin (Ducati Pramac) a dominat cursa de la Portimao, în Marele Premiu al Portugaliei şi s-a impus fără multe probleme. Pe locul secund a venit italianul Enea Bastianini (Ducati), iar pe trei s-a clasat spaniolul de 19 ani Pedro Acosta (KTM GasGas), aflat la primul său podium.

Frrancesco Bagnaia (Ducati) şi Marc Marquez (Ducati Gresini) s-au ciocnit în turul al cincilea, iar pilotul italian a fost nevoit să abandoneze.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele