Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO EXCLUSIV ǀ Scenariul surprinzător în privinţa plecărilor din vară de la Real Madrid

Real Madrid Publicat pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21321472/1/profimedia-0782070781.jpg

Cătălin Berindean, analist al televiziunii Prima Sport, o oferit o ipoteză surprinzătoare cu privire la plecările din această vară de la Real Madrid.

Berindean a spus că plecările unor fotbalişti precum Karim Benzema şi Marco Asensio i-au făcut bine antrenorului Carlo Ancelotti, deoarece tehnicanul italian este cunoscut ca un antrenor care preferă să lucreze cu jucători mai docili.

Ipoteza lui Cătălin Berindean

”Eu cred că plecările din această vară i-au făcut bine lui Ancelotti pentru că este cunoscut ca un antrenor caruia îi place să lucreze cu jucători ascultători, nu cu vedete.

E un lucru bun pentru suporterii Realului. Există această problemă a jucătorilor pe care nu poate conta Real: Carvajal, Courtois, Vinicius Jr. Eu cred că Jude Bellingham ştie bine Bundesliga şi îi cunoaşte bine pe băieţii de la Union Berlin.”, a declarat Cătălin Berindean.

Real Madrid - Union Berlin, debutul ”galacticilor” în noul sezon din Champions League, se vede la Prima Sport 1, astăzi, de la ora 19:45, online pe platforma www.primaplay.ro şi în regim live video & text pe site-ul www.primasport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele