Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21561772/2/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-19-04-2024.jpg

Farul Constanţa a dispus pe teren propriu, cu 5-1, de CFR Cluj, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

Învingătorii au marcat prin Munteanu ’23, Cojocaru ’42, ’78, Grameni ’67 şi Ganea ’83.

Pentru CFR Cluj a înscris Otele, în minutul 77.

 

VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1 (Munteanu 22, Cojocaru 41, 78 Grameni 66, Ganea 83 / Otele 76), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Farul: Buzbuchi - M. Popescu, Larie, Gustavo Marins, C. Ganea - Vînă, Queiros, Grameni - Grigoryan, Munteanu, I. Cojocaru
  • CFR: Sava - Manea, Kresic, Boben, Camora - Muhar, K.Keita, Avounou - Deac, Bîrligea, Otele

Minutul 90+2: Final de meci! Farul se impune cu 5-1.

Minutul 83: GOL Farul! Ganea primeşte de la un adversar şi reia din alunecare de la 25 de metri. Mingea a fost uşor deviată.

Minutul 78: GOL Farul! Cojocaru este efectiv uitat de apărare şi reia singur cu portarul, după o fază pornită de la Buzbuchi.

Minutul 76: GOL CFR! Otele reia din interiorul careului.

Minutul 72: Keita prinde un şut în forţă de la 25 de metri ce a trecut puţin peste poartă.

Minutul 66: GOL Farul! Grameni reuşeşte o execuţie de mare rafinament din afara careului.

Minutul 60: Şansă mare pentru CFR! Otele scapă din marcaj însă reia în Buzbuchi.

Minutul 46: Munteanu este din nou liber în careu, dar Sava salvează.

Minutul 45+3: Pauză! Farul conduce cu 2-0.

Minutul 42: GOL Farul! Cojocaru ia o acţiune pe cont propriu, păcăleşte doi adversari şi trimite perfect plasat din afara careului.

Minutul 36: Bîrligea profită de o eroare şi rămâne singur cu Buzbuchi, dar trage peste poartă.

Minutul 35: Munteanu este aproape de ”dublă”. Trimite din careu puţin pe lângă poartă.

Minutul 33: Boben respinge nefericit pe 5 metri. Sava salvează situaţia cu o super intervenţie la şutul lui Grigoryan.

Minutul 22: GOL Farul! Munteanu primeşte în careu, îl păcăleşte pe Boben şi reia în plasa laterală. Sava nu a avut cum interveni.

Minutul 22: Deac îl simte pe Muhar, care reia din cădere puţin pe lângă poartă.

Minutul 9: Ganea profită de lentoarea defensivei şi reia în transversală din careu.

Minutul 1: Sava scoate în secunda 19 la şutul lui Cojocaru, apoi pe respingere, Grigoryan nu prinde poarta.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Farul vine după victoria cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova, din runda trecută şi a intrat în lupta pentru locurile ce duc în preliminariile cupelor europene. Constănţenii se află pe poziţia a 4-a în Superliga, la doar 2 puncte de CFR Cluj, ocupanta locului 2.

De cealaltă parte, CFR vine după înfrângerea de acasă, scor 1-0, cu FCSB şi are 31 de puncte în acest moment. Ardelenii îşi doresc să încheie sezonul pe poziţia a doua, dar nu vor avea o misiune uşoară.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în finalul campionatului regulat, când duelul s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele