Ultima oră
”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni ”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni
Galeria FCSB-ului se revoltă, după ce a aflat câte bilete a primit pentru derby-ul cu Rapid: „“Încă o dată îşi arată caracterul murdar!” Galeria FCSB-ului se revoltă, după ce a aflat câte bilete a primit pentru derby-ul cu Rapid: „“Încă o dată îşi arată caracterul murdar!”
Lovitură pentru City! S-a aflat cât de gravă e accidentarea lui Ederson Lovitură pentru City! S-a aflat cât de gravă e accidentarea lui Ederson
Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova
Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda

VIDEO | Georgia - Luxemburg 2-0. Gruzinii sunt la un pas de prima calificare din istorie la EURO

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21531693/2/profimedia-0858560226.jpg

Echipa naţională a Georgiei a învins joi, pe teren propriu, scor 2-0, echipa naţională a Luxemburgului, în semifinalele play-off-ului de calificare la Euro 2024.

Georgia a condus cu 1-0 la pauză prin golul marcat de Budu Zivzivadze, în minutul 40. Oaspeţii au avut un jucător eliminat cu cartonaş roşu direct, pe Maxime Chanot, în minutul 58, iar georgienii au trimis în bară, în acelaşi minut, prin Shengelia.

Însă gazdele au reuşit să marcheze al doilea gol cinci minute mai târziu, tot prin fotbalistul lui Karlsruhe, Budu Zivzivadze.

Cu această victorie, Georgia s-a calificat în finala play-off-ului, unde va înfrunta învingătoarea din meciul Grecia – Kazahstan.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele