Ultima oră
Lovitura în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitura în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova
Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda
”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători ”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins
Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu” Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu”

VIDEO ǀ Micah Hamilton, gol spectaculos la debutul în Champions League pentru Manchester City

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 13 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21422425/2/profimedia-0817489258.jpg

Ultimele meciuri ale anului din UEFA Champions League se văd în direct pe canalele Prima Sport, miercuri, începând cu ora 19:45.

Mai mult decât atât, partidele se pot urmări şi pe site-ul Primsport.ro, în format video-text, unde vor putea fi văzute toate fazele importante din meciuri.

Micah Hamilton (20 de ani) a avut un debut de vis pentru Manchester City. Extrema crescută la academia ”cetăţenilor” a marcat în poarta Stelei Roşii Belgrad, cu o execuţie de fineţe.

Hamilton este o mare speranţă a lui City, dar şi a fotbalului englez, el fiind şi căpitanul echipei de Youth League a campioanei Europei en-titre.

Echipele de start:

  • Steaua Roşie: Glazer – Nedeljkovic, Djiga, Spajic, Dragovic – Kanga, Mijailovic, Hwang – Bukari, Ndiaye, Olayinka
  • City: Ortega – Lewis, Stones, Akanji, Gomez – Phillips, Kovacic – Hamilton, Matheus Nunes, Grealish – Bobb

 

 

mail-share icon Email
viewscnt