Ultima oră
Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile
Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”

VIDEO | Nicolae Dică iese la atac şi acuză arbitrajul de la meciul cu Universitatea Craiova. ”Am vorbit cu jucătorul, mi-a zis că l-a lovit ”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21505456/2/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-26-02-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a. Golul victoriei a fost înscris de Maldonado, intrat pe teren de două minute.

Nicolae Dică, antrenorul ilfovenilor, a fost foarte dezamăgit de maniera de arbitraj. Acesta consideră că faultul lui Banciu asupra lui Carnat trebuia să fie de roşu.

De asemenea, Dică a considerat că penalty-ul acordat în prelungiri echipei sale nu trebuie acordat la VAR.

”Am văzut pe VAR, era televizorul lângă mine. Am vorbit cu jucătorul, mi-a zis că l-a lovit cu antebraţul. Se vede că-l loveşte, dar aşa a decis domnul arbitru. Nu am înţeles nişte decizii luate în seara asta. N-a dat faulturi, la Craiova a dat.

Aseară, la Steaua (n.r. FCSB), s-a dat cartonaş roşu la aceeaşi fază. Acum, s-a dat galben”,
a răbufnit Dică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele