Ultima oră
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton

VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21574541/2/profimedia-0868656296.jpg

Manchester City a învins în deplasare, scor 2-0, formaţia Nottingham Forest, în etapa a 35-a din Premier League.

Manchester City a înscris prima la Nottingham, pe The City Ground, prin Josko Gvardiol, în minutul 32. Erling Haaland a intrat în joc în minutul 62 şi a stabilit scorul final în minutul 71. Echipa lui Guardiola s-a impus cu 2-0 şi are 79 de puncte, fiind clasată pe locul secund, cu un punct mai puţin decât liderul Arsenal, dar şi un meci mai puţin. Nottingham Forest are 26 de puncte şi este pe locul 17.

Dacă nu ar fi existat penalizarea de cinci puncte, „pădurarii” ar fi fost mai liniştiţi, dar, în condiţiile actuale, formaţia lui Nuno Espirito Santo luptă să scape de retrogradare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele