Ultima oră
Lovitura în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitura în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova
Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda
”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători ”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins
Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu” Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu”

VIDEO | Până şi titanii se emoţionează! Ibrahimovic, lăsat fără replică la ultima apariţie pentru AC Milan

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21218150/3/profimedia-0781428888.jpg

AC Milan a anunţat, sâmbătă, că suedezul Zlatan Ibrahimovic nu îşi va prelungi contractul. Jucătorul în vârstă de 41 de ani are contract până la sfârşitul lunii iunie, moment din care nu va fi parafată o nouă înţelegere.

Ibrahimovic a avut un sezon afectat de accidentări în tricoul alb-roşu al AC Milan, în care a jucat doar patru meciuri în Serie A, campionat care se vede în direct pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Suedezul a asistat de pe margine la ultima partidă stagională, contra celor de la Verona. Fanii i-au pregătit un moment de rămas bun emoţionant, iar Ibra a fost vizibil emoţionat.

El a devenit însă cel mai în vârstă marcator din istoria Serie A, înscriind din penalti pentru Milan într-un meci cu Udinese, din luna martie a acestui an

Zlatan Ibrahimovic este legitimat la AC Milan din 2020, iar aventura lui se încheie la finalul lunii iunie, după trei ani!

 

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele