Ultima oră
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League

VIDEO | Remiză în „Le Classique”! Cum s-au descurcat PSG şi Marseille. Neymar a fost scos de pe teren de Pochettino

Ligue 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

PSG şi Marseille au remizat 0-0 în „Le Classique”, în cadrul etapei cu numărul 11 din Ligue 1. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma PrimaPlay.ro. 

Confruntarea a fost extrem de aprinsă. În minutul 27, în momentul în care Neymar se pregătea să execute un corner, fanii adverşi au început să arunce cu obiecte. Meciul a fost oprit şi s-a reluat doar cu ajutorul scutierilor, care îl protejau pe brazilian ca să poată executa. Scena s-a repetat de mai multe ori. 

În minutul 14 s-a marcat primul gol, de PSG, care a fost anulat pentru ofsaid. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 21, OM a marcat, dar din nou VAR-ul a anulat reuşita, pentru ofsaid.

În minutul 57, Hakimi a văzut direct cartonaşul roşu după ce şi-a îmbrâncit un adversar de la spate, la marginea careului, după ce acesta ajunsese aproape singur cu portarul. 

Neymar a făcut o partidă modestă, motiv pentru care a fost schimbat de Pochettino în minutul 83. Brazilianul a fost înlocuit cu Wijnaldum. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele