Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

10 ani de la prima finală WTA disputată de Simona Halep. Ce ar schimba dacă ar putea da timpul înapoi

Tenis Publicat de Răzvan Stîngă pe 1 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19349773/1/halep-5.jpg

În urmă cu fix 10 ani, Simona Halep disputa prima ei finală WTA. Românca, la acel moment pe locul 143 WTA, a pierdut ultimul act, jucat împotriva Ivetei Benesova, scor 4-6; 2-6, dar şi-a amintit cu plăcere de momentul respectiv.

Dacă ar putea da timpul înapoi, Simona Halep ar schimba modul în care a tratat finala. A fost mult prea emoţionată de importanţa meciului şi asta a contat.  ”Îmi aduc aminte de meciurile de la Fes, aveam emoţii mari. Benesova a meritat atunci victoria. Anul următor, în finala cu Brianti nu am putut să joc mai deloc din cauza tracului emoţional. Dar chiar şi aşa m-am bucurat de fiecare clipă petrecută la acel turneu. Oamenii au fost simpatici şi mereu s-au purtat frumos cu mine. M-am simţit în largul meu la acel turneu şi pot să spun că îmi e dor de acele zile.

Dacă aş putea să schimb ceva legat de acea finală, ar fi să o joc fără emoţii negative. Peste ani am învăţat mult din acele momente şi cu siguranţă m-au ajutat în carieră. Pasiunea mea pentru tenis a rămas neschimbată! La fel şi competivitatea. Sunt încă la fel de competitivă şi am aceeaşi dorinţă de victorie!”, a spus Simona Halep, pentru site-ul tiebreak.ro.

În această perioadă de pauză, românca face tot ce poate în această perioadă, pentru a se menţine la un nivel cât mai ridicat, iar revenirea la programul normal să se facă repede. Sportiva noastră încearcă să păstreze o condiţie fizică ridicată, dar lucrează şi tactic.

Recent, pe conturile de socializare a apărut o fotografie în care discută cu Darren Cahill şi cu Artemon Apostu-Efremov, despre modul în care trebuie să abordeze revenirea în circuit. Simona Halep vrea să fie cu un pas înaintea adversarelor, mai ales că WTA doreşte mărirea premiilor la turnee, pentru a le ajuta pe jucătoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele