Ultima oră
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo
FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop
ULTIMA ORĂ | Când va fi inaugurată noua arenă din Ghencea şi care va fi adversarul Stelei. "Celebrăm şi câştigarea Cupei Campionilor Europeni" ULTIMA ORĂ | Când va fi inaugurată noua arenă din Ghencea şi care va fi adversarul Stelei. "Celebrăm şi câştigarea Cupei Campionilor Europeni"
VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1 VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1
Replica ironică a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua” către conducerea CSA: ”Noi nu mai înţelegem nimic”
Replica ironică a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua” către conducerea CSA: ”Noi nu mai înţelegem nimic”

16.500 de spectatori pot asista la finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Chelsea

Champions League Publicat pe 25 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20218739/1/chelsea.jpg

Estadio do Dragao din Porto poate primi până la 16.500 de spectatori, la finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Chelsea, care va avea loc sâmbătă, informează AFP.

  • Finala Ligii Campionilor, sâmbătă de la 22:00 pe Look Sport + 

Pentru această partidă planificată iniţial la Istanbul şi mutată la mijlocul lunii mai în Portugalia, pentru a permite depalsarea suporterilor britanici, UEFA a alocat deja câte 6.000 de bilete finalistelor.

La cei 12.000 de fani ai celor două echipe se adaugă invitaţiile acordate în mod tradiţional de UEFA, precum şi 1.700 de bilete rezervate publicului larg, care au fost puse în vânzare începând de marţi, pe principiul "primul venit, primul servit".

Preţurile sunt stabilite pentru patru categorii, de la 70 de euro la 600 de euro, faţă de un interval de 40 până la 130 de euro pentru finala Ligii Europa, Manchester United-Villarreal, care va avea loc, miercuri la Gdansk, în Polonia.

Accesul pe stadion se va face cu dovada unui test Covid-19 negativ, iar spectatorii din străinătate vor trebui să respecte condiţiile de intrare pe teritoriul portughez.

Pentru că Portugalia se află pe "lista verde" a autorităţilor britanice, nici jucătorii şi nici suporterii englezi nu vor trebui să intre în carantină la întoarcerea acasă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt