Ultima oră
VIDEO ǀ Victorie dramatică pentru PSG cu Lyon VIDEO ǀ Victorie dramatică pentru PSG cu Lyon
Mihăilă a înscris un gol, dar Parma a pierdut cu 1-2 meciul cu Cremonese în Serie B Mihăilă a înscris un gol, dar Parma a pierdut cu 1-2 meciul cu Cremonese în Serie B
VIDEO ǀ Borussia Dortmund a obţinut o victorie cu 4-2 în meciul cu Union Berlin. Haaland a înscris două goluri VIDEO ǀ Borussia Dortmund a obţinut o victorie cu 4-2 în meciul cu Union Berlin. Haaland a înscris două goluri
Victorie pentru Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă în campionatul Greciei Victorie pentru Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă în campionatul Greciei
Alex Cicâldău, remarcat de presa turcă. ”A avut o prestaţie solidă” Alex Cicâldău, remarcat de presa turcă. ”A avut o prestaţie solidă”
A fost ales arbitrul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Partida se vede în direct pe Look Sport+, luni de la ora 21:00 A fost ales arbitrul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Partida se vede în direct pe Look Sport+, luni de la ora 21:00

16.500 de spectatori pot asista la finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Chelsea

Champions League Publicat pe 25 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20218739/1/chelsea.jpg

Estadio do Dragao din Porto poate primi până la 16.500 de spectatori, la finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Chelsea, care va avea loc sâmbătă, informează AFP.

  • Finala Ligii Campionilor, sâmbătă de la 22:00 pe Look Sport + 

Pentru această partidă planificată iniţial la Istanbul şi mutată la mijlocul lunii mai în Portugalia, pentru a permite depalsarea suporterilor britanici, UEFA a alocat deja câte 6.000 de bilete finalistelor.

La cei 12.000 de fani ai celor două echipe se adaugă invitaţiile acordate în mod tradiţional de UEFA, precum şi 1.700 de bilete rezervate publicului larg, care au fost puse în vânzare începând de marţi, pe principiul "primul venit, primul servit".

Preţurile sunt stabilite pentru patru categorii, de la 70 de euro la 600 de euro, faţă de un interval de 40 până la 130 de euro pentru finala Ligii Europa, Manchester United-Villarreal, care va avea loc, miercuri la Gdansk, în Polonia.

Accesul pe stadion se va face cu dovada unui test Covid-19 negativ, iar spectatorii din străinătate vor trebui să respecte condiţiile de intrare pe teritoriul portughez.

Pentru că Portugalia se află pe "lista verde" a autorităţilor britanice, nici jucătorii şi nici suporterii englezi nu vor trebui să intre în carantină la întoarcerea acasă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri