Ultima oră
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out

5 etape, două echipe umăr la umăr şi 3 argumente pentru fiecare! CFR vs Craiova: unde ajunge titlul din Casa Liga 1?

Superliga Publicat pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

CFR Cluj şi Craiova sunt despărţite de un singur punct în vârful Ligii 1, iar finalul de sezon se anunţă unul incendiar.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19406847/1/bergodi-vs-dan-petrescu.jpg


Craiova s-a impus pe terenul clujenilor, scor 3-2, iar în acest moment Nistor & Co visează cu ochii deschişi la cucerirea titlului, într-un sezon în care toată lumea vedea o luptă între CFR Cluj şi FCSB.

Trupa lui Becali e deja exclusă din orice calcul, după înfrângerea cu Astra, iar lupta se va da între primele două clasate, foarte probabil până în ultima rundă, când CFR Cluj şi Craiova au meci direct, în Bănie.

CFR Cluj vs Craiova - program play-off Casa Liga 1

 Etapa 6:

    Astra - CFR
    Gaz Metan - Universitatea Craiova

Etapa 7:

    CFR - Gaz Metan
    Universitatea Craiova - FCSB

Etapa 8:

    FCSB - CFR
    FC Botoşani - Universitatea Craiova

Etapa 9:

    CFR - FC Botoşani
    Astra Giurgiu - Universitatea Craiova

Etapa 10:

    Universitatea Craiova - CFR

 

 

CFR Cluj - trei argumente în favoarea ardelenilor

1. Punctul avans

Diferenţa dintre CFR Cluj şi Craiova pare infimă, dar ardelenii au arătat în multe rânduri că şi un "centimetru" poate fi suficient pentru o victorie, chiar şi la capătul unui sezon întreg.

Modul în care e construită echipa lui Dan Petrescu o recomandă pentru victorii muncite şi la limită, iar punctul avut acum avans în clasament se poate dovedi suficient.

2. Experienţa

CFR are un lot experimentat, care ştie să gestioneze momentele dificile şi partidele cu miză. Au arătat-o atât în cupele europene, cât şi în campionat, în ultimele sezoane. Iar jucătorii experimentaţi au ieşit constant la rampă atunci când situaţia o cerea.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19406847/2/deac-camora-id117031-inquam-photos-mihaela.jpg

3. Dan Petrescu

"Bursucul" e omul perfect pentru a capacita o echipă în momentele decisive şi nu există niciun dubiu că va reuşi să o facă şi în acest final de sezon. În general, când Petrescu îşi propune ceva şi realizează, iar tehnicianul CFR-ului ştie exact care sunt paşii de urmat pentru obţinerea acestui trofeu.

Craiova - trei argumente în favoarea oltenilor

1. Emulaţia echipă - fani

Craiova aşteaptă de mulţi ani un titlu, iar oraşul pare să se hrănească din performanţele fotbalului. Chiar şi în pandemie, fanii oltenilor au arătat că sunt lângă echipă, iar momentele de la finalul partidelor cu Botoşani şi CFR, când suporterii şi jucătorii au petrecut împreună în stradă reprezintă un imbold suplimentar pentru fotbaliştii lui Bergodi, chiar dacă mulţi au catalogat drept iresponsabil comportamentul celor două părţi.

2. Programul

CFR Cluj are trei deplasări în ultimele cinci etape, dintre care două la FCSB şi Craiova. Roş-albaştrii sunt ieşiţi din cursa petru titlu, însă impresia e că vor da totul pentru a încurca echipa care le-a "furat" campionatul în ultimele două sezoane.

Craiova are tot trei deplasări în aceste cinci runde, dar joacă acasă cele mai tari meciuri: cu FCSB şi "finala" cu CFR Cluj.

3. Forma jucătorilor din ofensivă

Se spune că un titlu e câştigat de defensivă, însă Craiova are suficiente arme în atac pentru a spera că va tranşa meciurile rămase în favoarea ei.

Cu CFR, cea mai bună defensivă a campionatului, Craiova a marcat de trei ori şi a câştigat un meci pe un teren devenit o veritabilă fortăreaţă în mandatul lui Petrescu.

Elvir Koljic are patru goluri în cele trei meciuri jucate după reluarea sezonului, iar colegii din linia ofensivă - Mihăilă şi Ivan - au contribuit şi ei cu goluri sau pase decisive.  La reuşitele acestora se adaugă apariţiile lui Nistor şi Cicâldău, iar Craiova are imaginea unei echipe care poate câştiga orice meci din Casa Liga 1 în acest moment.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19406847/3/koljic-id134145-inquam-photos-alberto-grosescu.jpg


Tu cine crezi că va câştiga titlul din Casa Liga 1 în acest sezon?

  • foto: Inquam Photos
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele