Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

9 ani de la performanţa istorică a Galaţiului în Liga 1! VIDEO | Cum a fost posibilă minunea

Liga I Publicat pe 28 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19374763/1/otelul1.jpg

S-au împlinit 9 ani de la singurul titlu cucerit de Oţelul Galaţi, iar Marius Pena priveşte cu mândrie spre trecut. Pentru această peformanţă, fostul atacant îi atribuie un mare merit lui Dorinel Munteanu.

Chiar dacă s-a retras în 2018, Pena rămâne cu ochii pe fotbalul românesc. Campioana CFR Cluj l-a impresionat în acest sezon, dar mai ales Dan Petrescu. Stilul Bursucului i-a amintit de anii când lucra cu Munteanu.

“Dorinel a reuşit să gestioneze foarte bine acele momente şi grupul. A reuşit să ne facă să ne gândim doar la fotbal, prin prisma programului, prin prisma antrenamentelor, să ne ţină mereu focusaţi doar pe rezultat […]

Mă bucură când echipele româneşti se ridică la nivelul echipelor din Europa, cum a făcut CFR în acest an. Au avut un parcurs foarte bun şi asta se datorează lucrurilor făcute profesionist în acel club. Au un antrenor foarte bun, care ştie ce vrea de la jucătorii săi”, spune Marius Pena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele